Zootopia subtitrat in romana
Featured

Zootopia subtitrat in romana

Pentru a scăpa de toate reclamele descarcă gratuit Brave browser!

Desene cu Naruto - Desene cu Barbie - Desene cu Avatar - Desene cu Scooby-Doo! - Desene cu Ice Age - Desene cu Tom si Jerry

29,901 Vizionari

Zootopia este orasul unde orice vis devine realitate. Un fel de taram utopic unde toate animalele se inteleg si nu exista termenul de prada si pradator. Cel putin asa pare acesta pentru tanara Juddy Hopps, o iepuroaica tanara care are un vis, cel de a deveni politista.

Chiar daca legea naturii spune ca politistii trebuie sa fie animale mari, Juddy ne arata ca nu exista vise irealizabile, ci doar oameni care renunta prea usor. Asa ca se pune pe treaba, se inscrie la academia de politie si ajunge prima iepuroaica politist.

Dupa asta urmeaza o poveste despre cum animale construite genetic sa se urasca devin buni prieteni si se ajuta reciproc atunci cand situatia de vine periculoasa. Scenariul are foarte multe rasturnari de situatie menite sa te tina atent pe toata durata filmului, dar si glume subtile si referiri la alte filme. Daca vrei sa vezi cum arata Nasul (The Godfather) in versiunea zootopica, acesta este filmul pe care trebuie sa-l vezi.

Categoria Filme Animate

Taguri zootopia, zootropolis, desene cu zoo, desene cu animale, desene cu zootopia

Fii primul care comenteaza acest videoclip.