Rio (2011) dublat in romana
Featured

Rio (2011) dublat in romana

Pentru a scăpa de toate reclamele descarcă gratuit Brave browser!

Desene cu Naruto - Desene cu Barbie - Desene cu Avatar - Desene cu Scooby-Doo! - Desene cu Ice Age - Desene cu Tom si Jerry

31,550 Vizionari

Rio (2011) Film animatie online dublat in romana

De la creatorii filmului de succes EPOCA DE GHEAȚĂ vine RIO, o comedie 3D despre o aventură în sălbăticie. Blu este un papagal ara care nu a învățat niciodată să zboare, și se bucură de o viață confortabilă împreună cu proprietara sa și cea mai bună prietenă a lui, Linda, în orășelul Moose Lake din Minnesota. Blu și Linda cred că el este ultimul din specia sa, dar când află de existența unui alt ara care locuiește în Rio de Janeiro, pornesc spre tărâmul îndepărtat și exotic pentru a o găsi pe Jewel, jumătatea de sex opus a lui Blu. Nu după mult timp de la sosire, Blu și Jewel sunt răpiți de un grup de traficanți de animale. Blu scapă, ajutat de versata Jewel și un grup de păsări orășene miștocare și cu vorbă dulce. Acum, cu noii prieteni de partea lui, Blu va trebui să găsească curajul de a învăța să zboare, de a scăpa de răpitorii care le sunt pe urme, pentru a se întoarce la Linda, cea mai bună prietenă pe care a avut-o o pasăre vreodată.

RIO, de la studiourile Blue Sky și Twentieth Century Fox Animation, este cel mai mare și mai ambițios film de animație al studiourilor. E plin de anvergură și grandoare, plin de caracter, culoare, muzică, emoție și distracție. Povestea se desfășoară în mijlocul unei jungle colorate, un paradis pe plajă, o metropolă întinsă - și o sărbătoare care pune capac la toate, știută ca și Carnaval. RIO e mai mult decât un punct pe hartă, e un loc magic, o stare de spirit și o atitudine.

Categoria Filme Animate

  • Elena-Briana

    acest fil e MINUNAT!!! L-AM VAZUT DE 1000000000000000000000 DE ORI SI INCA O SA MA MAI UIT LA ACEST FILMM :grinning: :grinning: