Prieteni sau Adversari (2012) dublat in romana
Featured

Prieteni sau Adversari (2012) dublat in romana

Desene cu Naruto - Desene cu Barbie - Desene cu Avatar - Desene cu Scooby-Doo! - Desene cu Ice Age - Desene cu Tom si Jerry

20,146 Vizionari

Prieteni sau Adversari - Frenemies (2012) Film online dublat in romana

'Frenemies' (Prieteni sau adversari) spune povestea unor adolescenți care uită cât de importantă e prietenia, lăsând alte lucruri să le atragă atenția. Filmul e împărțit în trei povești, ale căror personaje secundare le regăsim principale în respectivele urmări.

Filmul începe cu povestea unui băiat care își ignoră animalul de companie pentru o fată care umblă cu el doar pentru a-i face temele. Aceasta întâmplare e povestită de o fată care mai apoi ajunge să se certe cu cea mai bună prietenă datorită visului comun, care poate fi dobândit doar de una. După ce lucrurile se lămuresc, o fată regăsită în prima poveste se întâlnește cu o persoana care arată identic cu ea. Ele ajung să facă schimb de vieți, pentru ca viața uneia era captivantă pentru cealaltă. În final ajung să se certe pe iubiții fiecăreia. Oare vor reuși toți acești adolescenți să treacă peste divergențele lor ca în final să fie iar prieteni?

Categoria Filme Animate

Taguri Prieteni sau Adversari, Frenemies, filme dublate in romana

Fii primul care comenteaza acest videoclip.