Pirații care nu fac nimic: Povești din țara legumelor (2008) dublat in romana
  Reclamele pot fi o neplăcere, dar ele sunt singura noastră modalitate de a menține serverul. Răbdarea dvs. este foarte apreciată și sperăm că serviciul nostru poate fi de folos.
Featured

Pirații care nu fac nimic: Povești din țara legumelor (2008) dublat in romana

Pentru a scăpa de toate reclamele descarcă gratuit Brave browser!

Desene cu Naruto - Desene cu Barbie - Desene cu Avatar - Desene cu Scooby-Doo! - Desene cu Ice Age - Desene cu Tom si Jerry

3,197 Vizionari

Pirații care nu fac nimic: Povești din țara legumelor (2008) Film online dublat in romana

In acest film sunt prezentate 3 personaje lenese si foarte timide, Larry Castravetele, Lenesul Sedgewick si George, care impreuna viseaza sa joace intr-un spectacol despre pirati.
Problema e ca ei nu vor ajunge doar sa joace intr-un spectacol, ci vor ajunge cu adevarat sa lupte cu niste pirati, asta pentru ca vor ajunge in secolul 17 cu ajutorul unei printese pentru a o salva de niste pirati malefici.Pe parcursul filmului ei vor ajunge sa invinga piratii, s-o salveze pe printesa si sa restaureze pacea. Ei vor realiza ca de fapt nu sunt doar niste lenesi ci ca pot invinge orice. Dupa ce ajung din nou in zilele noastre ei reusesc sa se angajeze ca actori, pentru a juca roluri de luptatori cu piratii.

Categoria Filme Animate

Taguri The Pirates Who Don't Do Anything: A VeggieTales Movie, relatia de frati, ostatic, vegetal, copii, pirat, rege, Chelner, povești vegetale, băiat bun

  • QoDaTzU

    fain dar incepe sa aiba o calitate video si audio slaba.