O Lume Ciudată (2022) dublat in romana
Featured

O Lume Ciudată (2022) dublat in romana

Desene cu Naruto - Desene cu Barbie - Desene cu Avatar - Desene cu Scooby-Doo! - Desene cu Ice Age - Desene cu Tom si Jerry

8,408 Vizionari

Strange World / O Lume Ciudată (2022) Film animatie online dublat in romana

Aventura originală plină de acțiune de la Walt Disney Animation Studios, „O lume ciudată”, prezintă o familie legendară de exploratori în timp ce încearcă să navigheze pe un tărâm neexplorat și perfid, alături de un echipaj pestriț, care include o bilă răutăcioasă, un câine cu trei picioare și o grămadă de creaturi lacome.

Categoria Filme Animate

Taguri Strange World

 • desene animate Banned

  eu nu sunt nici pro nici contra, spun doar atata, homosexual sau gay sau cum ii spuneti este o boala pe care o ai din nastere, iar ei incearca sa ne invete sa ii acceptam, baga in toate filmele si serialele, incearca si de la varste mici sa invete sa fie o lume mai buna cand ei sunt mai mari sa accepte cine sunt si orice rasa sau orientare sexuala, sa nu mai fie atata ura intre oameni.

 • Cosma

  Woke, agenda lgtvqhd este insuportabila. Ca parinte sa-ti lasi copilul sa se uite la asa ceva, de neadmis ! Din nefericire disney este doar un aparat de propaganda homosexuala. Triste vremuri !

 • Anonim

  Ai dreptate au început sa strice și ce era mai frumos desenenele....nu mai au unde sa promoveze aceasta lume stricata de gay.....urat, foarte urat....

 • alex234

  horror, copii de la 4 pana la 14 pot vedea un exempul negativ vazand in desenele animate un cupul de homo deloc normal