O fermă trăsnită (2004) dublat in romana
Featured

O fermă trăsnită (2004) dublat in romana

Desene cu Naruto - Desene cu Barbie - Desene cu Avatar - Desene cu Scooby-Doo! - Desene cu Ice Age - Desene cu Tom si Jerry

12,032 Vizionari

O fermă trăsnită (2004) Film animatie online dublat in romana

Toate drumurile duc spre râsete și voie bună, spre aventură și neprevăzut, în comedia muzicală "Home on the Range", un film de animație semnat de studiourile Disney. O poveste colorată ale cărei personaje sunt animăluțele de la o fermă ce se află în pericol de a intra pe mâna lui Alameda Slim (Randy Quaid), un individ lacom și lipsit de scrupule.

Stăpâna fermei, blajina doamnă Pearl (CAROLE COOK) nu poate să creadă că "Poteca Paradisului" (Patch of Heaven) va fi pierdută. Nici măcar cele trei văcuțe cu inițiativă (voci ROSEANNE BARR; JUDI DENCH; JENNIFER TILLY) nu vor să vadă cum modul lor idilic de viață se duce pe apa Sâmbetei, astfel că preiau controlul situației împreună cu armăsarul Buck (voce CUBA GOODING JR).

O ceată pestriță de animăluțe curajoase, care țin să-și apere ferma cu orice preț, pornește într-o aventură nemaivăzută, riscându-și chiar viața. Apare un vânător misterios pe nume Rico (voce CHARLES DENNIS) care are interesul propriu de a-l captura pe răutăciosul Slim și de a face rost de banii puși recompensă pe capul lui.

Categoria Filme Animate

Taguri Ferma Trasnita, filme disney, Disney Cinema, filme disney channel, filme in romana, filme traduse, Home on the Range

Fii primul care comenteaza acest videoclip.