Fantezia 2000 (1999) dublat în română

Fantezia 2000 (1999) dublat în română

Pentru a scăpa de toate reclamele descarcă gratuit Brave browser!

Desene cu Naruto - Desene cu Barbie - Desene cu Avatar - Desene cu Scooby-Doo! - Desene cu Ice Age - Desene cu Tom si Jerry

296 Vizionari

Fantasia 2000 (1999) Film online dublat în limba română

Visul lui Walt Disney de a crea un "film concert" cu o schimbare continuă de repertoriu s-a realizat în sfârșit prin lucrarea fantezistă, animată, "FANTEZIA 2000". Filmul introduce șapte serii animate spectaculoase noi și readuce în atenție întoarcerea "Ucenicului vrăjitor", una dintre pietrele de temelie ale animației de mare succes din 1940.

Finalizat după o muncă de peste nouă ani și utilizând talentele noii generații ale lumii animate, "FANTEZIA 2000" îi poartă pe spectatori într-o călătorie imaginară folosind imagini animate incredibile, muzică clasică minunată și tehnologie de ultimă oră la acea dată. Proiectul a fost inițiat și implementat de Roy E. Disney, vicepreședinte la compania Walt Disney și regizor de animație, el fiind și director executiv al proiectului. "FANTEZIA 2000" sosește la timp pentru a marca noul secol și ne oferă o serie de povești și imagini punând accent pe speranță, optimism și noi începuturi.

Categoria Filme Animate

Fii primul care comenteaza acest videoclip.