Cine este familia lui Moș Crăciun Episodul 01 dublat in romana
  Reclamele pot fi o neplăcere, dar ele sunt singura noastră modalitate de a menține serverul. Răbdarea dvs. este foarte apreciată și sperăm că serviciul nostru poate fi de folos.
Featured

Cine este familia lui Moș Crăciun Episodul 01 dublat in romana

Pentru a scăpa de toate reclamele descarcă gratuit Brave browser!

Desene cu Naruto - Desene cu Barbie - Desene cu Avatar - Desene cu Scooby-Doo! - Desene cu Ice Age - Desene cu Tom si Jerry

356 Vizionari

Cine este familia lui Moș Crăciun Episodul 01 - Capitolul unu Am „phornit” online dublat in romana

Revenind la 16 ani după Familia lui Moș Crăciun, Scott Calvin ține încă frâiele saniei de Moș Crăciun. La cea mai recentă livrare de cadouri de Crăciun, Scott se oprește la una dintre casele lui favorite, dar își dă seama că acel copil a devenit adult. Colac peste pupăză, începe să-l părăsească și magia de Moș Crăciun. Dându-și seama că ocupă acest post de 28 de ani, Scott se întoarce la Polul Nord întrebându-se unde a zburat timpul. În acest timp, Carol, adică doamna Crăciun, le e alături lui Cal și Sandrei, copiii lui Scott și Carol, acum adolescenți. Ei își doresc ca măcar o dată să-și poată petrece Crăciunul împreună cu tatăl lor, dar știu că el trebuie să muncească pentru toți copiii lumii. După întoarcerea lui Scott, el e examinat de doctorul Polului Nord pentru cauza pierderii magiei, doar ca să afle că a început și să slăbească, cea mai rea veste pe care o poate primi un Moș Crăciun. Scott se antrenează ca să-și recapete puterile de Moș înainte de următorul Crăciun. Primind permisiunea de zbor, Scott și elful lui de încredere, Noel, pleacă să împartă din nou bucurie în lume. Însă atunci când observă că lista de livrări de Crăciun s-a scurtat și mai mult - o tendință îngrijorătoare din ultimii câțiva ani - magia lui Scott continuă să se diminueze. Totul culminează cu căderea lui Scott de pe acoperișul unei case, acesta aterizând într-un nămete.

 

Categoria Cine este familia lui Moș Crăciun? Seriale in Romana

Taguri Cine este familia lui Moș Crăciun, The Santa Clauses

  • Sebi

    Dece scrie dublat în română?